bt000389: Société Générale Coopérative Département Micheroux, dommage de guerre, ancien scierie - Moutschen, Jos
"Collection: Dossier betreffende geleden oorlogsschade aan het fabriekencomplex te Micheroux.; Series: Dossier betreffende geleden oorlogsschade aan het fabriekencomplex te Micheroux."