Algemene verkiezingsuitslagen voor de oprichting of vernieuwing van de ondernemingsraden en de comités voor veiligheid, gezondheid en verfraaiing van de werkplaatsen : uitslagen van de sociale verkiezingen 1979 (Brussel: Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid, 1979)
"Archief ABVV-Waasland"