Partners in evolutie : 10 verhalen over Noord-Zuidrelaties
"Redactie: Jan De Mets ; Eindredactie: Marnix Vermaecke ; Werkten mee aan deze publicatie: Johan Cottenie en KOen Warmebol, Et al. ; Met dank aan: bart Demedts, Bogdan Vanden Berghe, Corline Van Kelecom, Et al. ; Foto's: 11.11.11, Bevrijde Wereld, Broederlijk Delen, et al. ; Vormgeving: 11.11.11 ; Verantwoordelijke uitgeveer: Bogdan Vanden Berghe DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"