af007751: Fuif - Verkeerd Geparkeerd (1998)
"Affiche uitgegeven in (1998) door Verkeerd Geparkeerd (Gent) met als trefwoord holebi.Een 3-tal hoofden (negatieven).Tekst: VERKEERD GEPARKEERD homo lesbische & bi jongeren postbus 535, 9000 gent 1 VeGe@student.rug.ac.be http://student.rug.ac.beNeGe informatie in neutrale & gesloten omslag fuif VOOR BI'S, HOMO'S LESBIENNES EN HETERO'S za 13/12 concertzaal vooruit, 22 uur Inkom: 200 BEF Reductieprijs: 150 BEF. STUDENTIKOOS. SWING DJ Store 09/232.03.55. brooklyn A PASSION FOR FASHION. ZIZO familieblad voor lesbiennes & homo's & bi's. KAFFEE Cocteau jan palfijnstraat 19 9000 gent Di - Do 12-14u. Wo - Zo vanaf 19u. Virgin EXPRESS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"