fo026590: ABVV- betoging Brussel 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een massa betogers te Brussel, ze hebben borden bij zich met opschrift Martens tu nous les coupes Brussel, mei 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"