Technologie en de kwalitatieve structuur van de werkgelegenheid (Utrecht: Lemma, 1996)
"DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALVerschenen in: Vink & Volders : Organisatieverandering en technologie, Utrecht, Lemma, 1996"