Opbouwwerk en welzijnsplanning : bouwstenen voor een integraal welzijnsbeleid op buurtnivo te Mechelen - Nulens, Rafaël (Geel: Hoger Instituut der Kempen, 1986)
"Proefschrift, Hoger Instituut vvor Sociale Studies Socio-cultureel werk"