ga000479.2: Landschaften und Stimmungen, drukblok nr. 33/60 - Masereel, Frans (1929)
"Drukblok nr. 33 uit een selectie van 60 getiteld, Landschaften und Stimmungen Zie ook: hs000479 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"