st000841: Anti-racisme, Ensemble contre la xenophobie
"Sticker met tekst: Ensemble contre la xenophobie. Pour la solidarité et l'amitié les peuples. Tekening van een zwarte en een blanke jongen die elkaar een hand geven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"