fo009059: Sinterklaasfeest bij de COOP magazijnen
"Zwart-witfoto van het sinterklaasfeest bij de COOP magazijnen in Gent. Zicht op een groep kinderen met zakken van de COOP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"