De technici en de crisis : voordracht van Hendrik de Man te Luik (10 november 1934) ingericht door 'de Algemeene Bond der Bedienden, Technici, Magazijniers en Handelsreizigers van België - de Man, Hendrik (Brussel: Algemeene Bond der Bedienden, Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van België, 1934)
"Archief Frans Roggen"