af000405: De Morgen. 'n Kritische kijk op het schouwtoneel - De Morgen
"Affiche uitgegeven door De Morgen ter promotie van de krant. Afbeelding: alziend oog straalt zon door onweerswolken. Tekst: De Morgen. 'n Kritische kijk op het schouwtoneel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"