fo000987: 1 mei, Gent - De Vogelaere, Achille
"Zwart-witfoto van allerlei slogans gedragen door kinderen in de 1 meistoet. Gent, Koophandelsplein: 1 mei 1929. Opschrift: Naar den vrede - Ouderdomspensioenen van 10 frank daags - Zes maanden dienstplicht - Vermindering van militaire lasten - Uitbreiding der maatschappelijke wetgeving - Woningennood - Strijd tegen het duur leven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"