Nieuwe liederenbundel [Bladmuziek] - Sterringa, J. (Amsterdam: J. Sterringa, 1902)
"bijeenverzameld door J. Sterringa Deze brochure bevat volgende liederen :Anarchistisch vrijheidsliedSta palSocialistenmarschVrijheidsliedOntwaaktDe internationaleOnze leuzeAan de vrijheidLijden en strijdenOp proletarenHooger lenteOpwekkingVrijheidAan 't vereenigde proletariaatVrijheidshymneKent gij dat volkWerkmansliedVerbroederingsliedHet lied van MarianneVergeet hen niet!Een werkmansliedDe wapens neerDe grenzenBelgisch lotelingsliedMeiliedDe lenteliedFeestliedHartentaalMoederklacht der natuurDe ontwaakteOogstlied"