Dit eet ik niet : roman uit Réunion - Gauvin, Axel; Sarkar, Pauline (Baarn: Ambo; Den Haag: Novib; Brussel: NCOS, 1990)
"Oorpsronekelijke titel : Faims d'enfance verschenen bij Éditions du Seuil, Paris, 1987"