te002587: Rwanda commissie - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van Jean-Luc Dehaene. Hij draagt een enorm boek op de schouders van de Rwanda Commissie. Hij wil de trap naar beneden gaan maar staat nogal wankel op zijn benen... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"