af008304: Punk & jazz - Humanistische Jongeren; Coppens, Jean-Pierre (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Humanistische Jongeren voor een jazzfestival. Afbeelding: tekening van de buste van een man met gitaar voor de micro. Tekst: ORGANISATOR HUMANISTISCHE JONGEREN. PUNK & JAZZ NINOVE. ZAAL BERG en DAL Brusselstraat Ninove. vrydag 8 SEPTEMBER 20u PUNKFUIF: Loe-looks Leeggoed WHITE LIGHT KIDS 80 snoeken. zaterdag 9 SEPTEMBER 20 Joe-looks Leeggoed Kamagurka & Dachau Dollies ADAM and the ANTS (GB) 130 snoeken. zondag 10 SEPTEMBER 6e jazz festival 19u - Willy Roggeman (SX) + Firmin Timermans (PRCS) - Erik De Schuyteneer (PRCS) - Fred v. Hove (PN) + Cel Overbergh (SX) + Chris Vinck (TRB) - Andre Goudbeek (SX) + Paul Feyaerts (BS) + Ronny Dirsoir (PRCS) + Serge Hoste (TRB) 130 FR. 3 DAGEN SAMEN: 260 FR KAS. (054/33 28 76): 200 FR VOORVERKOOP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"