598.090: Brief van Librairie Ernest Flammarion aan Elise Lecocq-de Man over Spaanstalige uitgave van "l'Ere des masses et le déclin de la civilisation" - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.4.6.3: Spaanse vertaling; Level of description: File"