vl001183: The worldOutgames, 11/07-13/08 2013, Antwerpen. - Visix (2013)
"Een roodkleurig spandoek gebruikt tijdens de the worldOutgames, 11/07-13/08 2013, Antwerpen centraal een foto van mensen, ernaast de tekst: LOVE UNITED 2013, onderaan: Antwerp, Belgium 2013, Worldoutgames III. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"