fo002233: Coop warenhuis (1956)
"Zwart-witfoto van de vernieuwingswerken, de trappenzaal, in het Coop warenhuis van de cooperatie SM Vooruit te Gent, Sint-Pietersnieuwstraat in 1956. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"