Groen over Grenzen - Geysels, Jos; Mertens, Jan; Heughebaert, Marc (Brussel: Oikos, 2001)
"Jos Geysels, Jan Mertens, Marc Heughebaert, Etc. Oikos Xtra - Najaar 2001 : In dit bundel zijn vier teksten gebundeld die enkele nieuwe iddeeën uitwerken voor een groene politieke visie voor de 21ste eeuw."