Het maken van decalcomanieplaatjes voor de beschildering van het aardewerk. Foto van exemplaar uit Historisch-topografische atlas van de Gemeentelijke Archiefdienst Amsterdam - Walter,
Het maken van decalcomanieplaatjes voor de beschildering van het aardewerk. Foto van exemplaar uit Historisch-topografische atlas van de Gemeentelijke Archiefdienst Amsterdam.