Begrafenis Pim in Amsterdam. Mogelijk begrafenis Pam. Met handschrift Henk achterop: " de kist gedragen door onze bootwerkers naar Amsterdam"
Begrafenis Pim in Amsterdam. Mogelijk begrafenis Pam. Met handschrift Henk achterop: " de kist gedragen door onze bootwerkers naar Amsterdam".