Kader / . Het kader : uitgave voor het kader van AbvaKabo
Ook o.d.t.: Het kader : uitgave voor het kader van AbvaKabo. Ook o.d.t.: Het Kader : orgaan voor het kader van de Algemene Bond van Ambtenaren Voortgezet als: Abvakabo FNV ledenblad. Tot (2004) met ondertitel: bulletin van AbvaKabo FNV