Debat over het wel of niet behandelen van de brief die de regering aan de Tweede Kamer zond over Zuid Afrika. Plaats personen aangegeven bij foto - Dijkstra, Ger,
Debat over het wel of niet behandelen van de brief die de regering aan de Tweede Kamer zond over Zuid Afrika. Plaats personen aangegeven bij foto.