De dageraad der volksbevrijding. Schetsen en tafreelen uit de socialistische beweging in Nederland. [Met een inl. van P.L. Tak]. Met 58 prtn (van Looy, 1905)
Met afzonderlijk: Personenregister op W.H. Vliegen, De dageraad der volksbevrijding, en W.H. Vliegen, Die onze kracht ontwaken deed. Samengesteld en uitgewerkt in de jaren 1963/1965 door G. Harmsen en P. Smulders.