De Centrale : . Mededeelingen van de Centrale van Vereenigingen van Personeel in 's Rijks Dienst
Vanaf (....): Centrale van verenigingen van personeel in 's rijks dienst. Vanaf (1946) o.d.t.: Mededeelingen van de Centrale... - Vanaf (1946) ook o.d.t.: Maandelijksche Mededeelingen van de Centrale... - Vanaf (1947) o.d.t.: De Centrale. Drie-wekelijksche... VOORTGEZET ALS: Verbonden (ZK 43639).