Verzamelde werken. Naar tijdsorde gerangschikte uitgave bezorgd door zijne weduwe. Garmond-Editie. Dl 1-8, 10 ("Elsevier")
1.Max Havelaar, of De koffieveilingen der Nederlandsche Handelmaatschappy. Voorafgegaan door: Studiën over Multatuli, door C. Vosmaer. 4e dr. 1916. VIII, 53 p., 308 p