Achterzijde foto: Dr. Lingl (r.) en Lou de palingboer God. Lou: "De Paus komt onder een glazen stolp en tijdens onze bijeenkomsten vereren wij de schoembra niet" - Pruis, Ab,
Achterzijde foto: Dr. Lingl (r.) en Lou de palingboer God. Lou: "De Paus komt onder een glazen stolp en tijdens onze bijeenkomsten vereren wij de schoembra niet".