Oecomenische berichten van de Nederlandsche afd. van den Wereldbond voor Internationale Vriendschap door de Kerken. . Maandbericht van de Ned. afd. van den Wereldbond tot het Bevorderen van een Goede Verstandhouding tusschen de Volken door de Kerken
Tot (1936) getiteld: Maandbericht van de Ned. afd. van den Wereldbond tot het Bevorderen van een Goede Verstandhouding tusschen de Volken door de Keken>