Gegevens betreffende het lager algemeen voortgezet onderwijs, economisch en administratief onderwijs en middenstandsonderwijs per 1 september 1970 (Staatsuitgeverij, 1971)
Publikatie van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.