"Deelnemers aan het Koloniaal Kongres der SDAP". Waarschijnlijk uit het Volk, 14 januari 1930. Boven v.l.n.r.: Cramer, Stokvis en Vleming, bendeden v.l.n.r.: Westerveld, Van der Zee en Dittmann. Tekst onder tekening - Funke Küpper, Albert, (1930)
"Deelnemers aan het Koloniaal Kongres der SDAP". Waarschijnlijk uit het Volk, 14 januari 1930. Boven v.l.n.r.: Cramer, Stokvis en Vleming, bendeden v.l.n.r.: Westerveld, Van der Zee en Dittmann. Tekst onder tekening.