Foto's gemaakt tijdens het verblijf van de delegatie van de CPSU in Nederland, met aan het hoofd van deze delegatie V.I. Konotop. Rechts vooraan: Jaap Wolff
Foto's gemaakt tijdens het verblijf van de delegatie van de CPSU in Nederland, met aan het hoofd van deze delegatie V.I. Konotop. Rechts vooraan: Jaap Wolff.