Suomen sosialidemokratisen puolueen neljännen (ylimääräisen) kokouksen (VII.nnen työväenyhdistysten edustajainkokouksen) pöytäkirja. Kokous pidetty Tampereella marrask. 20-22 p. 1905. Toim. W. Jokinen (Työväen puoluehallinto, 1906)
Luettelolla.