Za pročnyj mir, za narodnuju demokratiju. Organ informacionnogo bjuro Kommunisti-českich Partij b Belgrade
French ed.: Pour une paix durable, pour une democratie populaire (ZF 30871). - Czech ed.: Za trvaly mir, za lidovou demokracii (ZF 62439).