Album, opgedragen aan Gerrit de Vries als vertegenwoordiger van de Communistische Partij van Nederland van het communistische partijcommittee van Luda/Port Arthur). Aangeboden tijdens een reis naar China met een delegatie van de Communistische Partij van Nederland o.l.v. Annie Averink
Album, opgedragen aan Gerrit de Vries als vertegenwoordiger van de Communistische Partij van Nederland van het communistische partijcommittee van Luda/Port Arthur). Aangeboden tijdens een reis naar China met een delegatie van de Communistische Partij van Nederland o.l.v. Annie Averink.