NPD, neo-nazistische partijvorming in de Bondsrepubliek. Met een inl. van M M. van Amerongen. [Vert. door C.G.L. Apeldoorn] (Bekking, 1968)
Met bibliogr. en tabn. Oorspr. titel: NPD Geschichte und Umwelt einer Partei, Analyse und Kritik.