Borcy za vlast' sovetov v Burjatii. Kratkie biografii učastnikov oktjabr'skoj revoljucii i graždanskoj vojny. [Sost. A.A. Bartanova, N.A. Mironov] (Burjatskoe kn. izd., 1958)
Part. archiv burjat. obkoma KPSS.