Titel prent: Hoe "De werkmansbode" zich het Algemeen Nederlandsch Werkliedenverbond voorstelt :" het jongere geslacht voelt zich meer aangetrokken tot de sociaaldemokratie." - Hahn, Albert
Titel prent: Hoe "De werkmansbode" zich het Algemeen Nederlandsch Werkliedenverbond voorstelt :" het jongere geslacht voelt zich meer aangetrokken tot de sociaaldemokratie.".