Titel prent: De stijd tusschen de dreadnoughts en de onderzeeërs ; Dreadnought: "Goddam, tegen dat bewegelijk grut houd ik 't nooit uit!" - Hahn, Albert,
Titel prent: De stijd tusschen de dreadnoughts en de onderzeeërs ; Dreadnought: "Goddam, tegen dat bewegelijk grut houd ik 't nooit uit!".