Volksgezondheid of vestigingsbeleid ('s-Gravenhage, 1958)
Adres aangeboden aan de leden van de beide Kamers der Staten Generaal ter gelegenheid van het Ontwerp van Wet op de Geneesmiddelenvoorziening.