Magyar zsidó levéltári repertórium : : 1. Hazai levéltárak zsidó vonatkozású anyagának áttekintése a kiadott levéltári segédletek alapján - Haraszti György ; [a kötetet szerkesztette, Komoróczy Géza ; a mutatókat készítette, Dezső Tamás ... et al.]. (MTA Judaisztikai Kutatócsoport, 1993)
Includes bibliographical references (p. 50-[69]) and indexes.