"De opbrengst van deze kaart is bestemd voor anti-fascistische acties vanuit het haarlemse hannie schaft-comité" - Nie, Eric de (1981)
"De opbrengst van deze kaart is bestemd voor anti-fascistische acties vanuit het haarlemse hannie schaft-comité".