Ontheemden in Mozambique - Lohuizen, Kadir van
10 (ongenummerde) panelen met in totaal 14 foto's, formaat 85x67 cm, van geplastificeerd karton. Alle foto's met korte bijschriften die een beeld geeft van het dagelijks leven van de miljoenen vluchtelingen binnen en buiten Mozambique t.g.v. de burgeroorlog in het land in de 80er jaren. Zie boek: "Waar twee olifanten vechten" (A. van Dis/K. van Lohuizen nr.2003/2058)