Programma: 25 juni De verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven; 29 juni Gilberto Gil; 1 juli Margareth Menezes; 3 juli Jason and the Scorchers; 4 juli Biohazard
Programma: 25 juni De verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven; 29 juni Gilberto Gil; 1 juli Margareth Menezes; 3 juli Jason and the Scorchers; 4 juli Biohazard.