Werkende jongeren blokkeren een kruispunt na bezoek bij VNO als actie tegen het verlagen van de jeugdlonen - Babeliowsky, Paul,
Werkende jongeren blokkeren een kruispunt na bezoek bij VNO als actie tegen het verlagen van de jeugdlonen.