Világhíradó 1. . World news 1 - összeállította: Ják Sándor. (Magyar Diafilmgyártó Vállalat, 1955)
The topics covered: nuclear energy in the East and the West, West Germany, spring fair in Leipzig, Jules Verne, Tibet, coconut harvest in Trinidad, new stalactite cave in Slovakia, Chaplin, North Korea, Kreml in Moscow. A világhíradó témái: atomenergia keleten és nyugaton, Nyugat-Németország, tavaszi vásár Lipcsében, Verne Gyula, Tibet, kókuszdió-szüret Trinidadban, új cseppkőbarlang Szlovákiában, Chaplin, Észak-Korea, a moszkvai Kreml.