Gedenkboek van het vijf en zeventig jarig bestaan van de vereeniging het Asyl Steenbeek, 1847-1922 : . Uit verlies winst : gedenkboek van het 75-jarig bestaan van de vereeniging het Asyl Steenbeek, 1847-1922 (Dr. Stichting Hoenderloo, 1922)
1 bijlage.