De courant :
Onder 'varia' wordt verstaan: stukken betreffende abonneeverwerving en advertentiewerving, bijzondere uitgaven, knipsels en overige documentatie. VOORTGEZET ALS: De courant het nieuws van den dag (PM 17949).