De vakbeweging in België. Nederlandse vertaling: G. Lefevere (Institut de Sociologie, Université libre de Bruxelles, 1969)
Met bibliogr., grafn, krt en tabn. Oorspr. titel: Le mouvement syndical en Belgique. Studies van sociale ekonomie.